Bericht

Louise Harks, de nieuwe dorpsondersteuner Gerwen

Mijn naam is Louise Harks, 58 jaar en sinds 2022 woonachtig in Gerwen.

Ik ben 25 jaar als verpleegkundige werkzaam geweest in het Catharina ziekenhuis te Eindhoven.
Na mijn diplomering ben ik gaan werken als verpleegkundige op afdeling longziekten. Vervolgens ben ik op Cardiologie en KNO werkzaam geweest.

Na mijn ziekenhuis periode ben ik, na een opleiding, als allergie consulente gaan werken.
Daarna heb ik als verpleegkundige op de meldkamer ambulance dienst gewerkt. Dit bleek mij met name door de nachtdiensten niet te passen.

Dankbaar ben ik dat ik aan het project de Zichtbare Schakel te Helmond (Welzijnszorg) mocht deelnemen.
Tijdens het project de Zichtbare Schakel (3 jaar) ben ik actief geweest in verscheidene wijken in Helmond. Het doorverwijzen van hulpvragers naar de juiste instantie of het in kaart brengen van buurtproblematiek, oplossingen aandragen, maar vooral de verbindende factor zijn tussen de verschillende partijen vond ik erg leuk werk.
Het netwerken heb ik toen goed onder de knie gekregen. Toen dit project succesvol was afgerond, konden wijkverpleegkundigen onze ervaringen implementeren.

Vanaf 2019  ben ik weer als zzper in de zorg gaan werken, ik wilde weer terug aan bedzoals dat heet. Ik werkte o.a 24uurs diensten bij cliĆ«nten thuis (beademingszorg), in een klooster in Tilburg en had een aantal cliĆ«nten in begeleiding.
Doordat ik langere tijd de zorg voor ouderen met Dementie heb gedaan, meestal in een gesloten setting, ben ik zeer bekend geraakt met deze doelgroep. Prachtige mensen, prachtig werk!

Omdat de zorg lichamelijk voor mij te zwaar werd, heb ik besloten werk te zoeken wat beter bij mij past.
Een functie waar ik wat mag komen brengen qua werkervaring maar waar ik ook nieuwe ervaringen op kan doen, vooral met plezier kan werken.
Toen ik de vacature Dorpsondersteuner Gerwen las, werd ik direct enthousiast, alles wat ik interessant vind om te doen komt in deze functie samen!
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn partner en onze hond met de camper op pad, wij ontdekken nog steeds de mooiste plekjes binnen en buiten Nederland.

De eerste weken ga ik verder kennis maken met de leden van de WLG en de projecten die er nu zijn en mezelf voorstellen aan de vrijwilligers. Hiervoor wordt nog een datum gepland.
Ik kijk uit naar een proactieve samenwerking met huidige en nieuwe partijen, zo houden we Gerwen samen een gemeente waar we voor elkaar zorgen!


Hartelijke groeten en tot ziens!

Mijn werkdagen zijn dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdagmorgen.

Voor mijn contactgegevens kijk op: https://www.gerwen-online.nl/dorpsondersteuner

 

Gemiddeld (0 Stemmen)

Geen reacties gevonden..