Naar content

Openbaar vervoer en buurtbus

informatie 9292.nl en Bravo.nl

Reisplanner van 9292

Met de reisplanner van 9292 plan je al jouw reizen met de trein, bus, metro, tram en veerboot. Wil je een stuk met een fiets, elektrische fiets/scooter of een huurfiets aan het begin of einde van je reis? Ook dat wordt meegenomen in het reisadvies.

De reisplanner heeft de actuele dienstregelingen van alle openbaar vervoer bedrijven in Nederland zoals onder andere: NS, Arriva, Keolis, Syntus, Breng, GVB, Connexxion, EBS, Hermes, Qbuzz, RET, HTM, Waterbus en U-OV. Ook de dienstregelingen van rederijen die naar Texel, Vlieland, Schiermonnikoog, Ameland en Terschelling zitten in de reisplanner.

Plan je reis via de site van: 9292ov.nl

Reisplanner voor buurtbus

De buurtbus is een kleinere bus voor 8 personen die volgens een vaste dienstregeling een vaste route rijdt. De chauffeurs zijn vrijwilligers.

Bij de chauffeur kun je een kaartje kopen met pinpas of creditcard. Je kunt ook reizen met een OV-chipkaart en in- en uitchecken met je bankpas. Abonnementen en de OV-studentenkaart zijn ook geldig in de buurtbus.

De buurtbussen rijden net als de reguliere bus volgens een vaste dienstregeling een route langs een aantal haltes. Het is een kleine bus met zitplekken voor 8 personen. In verband met de veiligheid mag je in deze bussen niet staand meereizen.

Uw reis plannen via de buurtbus van Bravo doet u hier.